Ablak centrum

Önnek mire van szüksége egy ablak centrumból? Megelégszik ha megfelelő műanyag ablakot tud választani, vagy szüksége van még más nyílászáróra, azok kiegészítőire és komplex szolgáltatásra – teljeskörű kivitelezésre?

Centrum Ablak

spectrum perstige műanyag ablak metszett 3 rétegű üveggelspectrum prémium műanyag ablak metszett 2 rétegű üveggel

Cégünk, a Centrum Ablak egyedi méretekben gyárt minőségi műanyag nyílászárókat – versenyképes árakon – Debrecenben.

Készítünk:

Forgalmazunk:

A termékekre kattintva  (fentebb) tudhat meg többet a nyílászárók paramétereiről.

Mit gyártunk az ablak centrumban?

Ablak centrumunkban közel egy évtizedes tapasztalattal gyártunk és beépítünk műanyag nyílászárókat.

Az ár/érték arányok, illetve a műanyag nyílászárók technológiájának nagymértékű fejlődése miatt a műanyag ablakok és műanyag bejárati ajtók gyártása mellett tettük le a voksunkat.

Így Önnek is minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani:  

  • Spectrum prémium (70 mm) és
  • Spectrum Prestige (86mm) profilokból

készítünk nyílászárókat és ablak centrumunkban csakis a gyártói előírások alapján gyártjuk az ablakokat és bejárati ajtókat. Ezekkel a profilokkal széleskörűen tudjuk kiszolgálni a vásárlói igényeket.

A 70 mm széles profilba is bele tudunk építeni 3 réteg üveget, ami követelmény 2018-tól az új építésű ingatlanoknál  (jelenleg a 2 rétegű üveg még a gyakoribb így is); a 86 mm széles profil 3 rétegű üvegezéssel, szélesebb távtartóval (több argon gázzal) megfelelő választás egy passzív házba is.

  • Betartjuk a gyári technológiai előírásokat: ott csavarozunk, és rögzítünk, ahol kell, nem marad ki egy csavar sem a idő és alapanyag spórolás miatt.
  • Csak gyári alapanyagok és alkatrészeket építünk be. Nincs utángyártott alkatrész! A múltban sok helyre jártunk szervizelni más cég ablakait, és többnyire a silány utángyártott minőséggel és a kispórolt anyagokkal volt a probléma.

Nem mi készítjük a legolcsóbb műanyag ablakot Debrecenben, de hosszú távra tervezve, nyugodt szívvel vállalunk 10 év garanciát.

 

Ablak centrum extra szolgáltatás

Redőnyökkel és szúnyoghálóval is állunk az Ön szolgálatára, hogy egy helyen, egy kézből tudjon komplett nyílászáró beépítést rendelni.

Nyílászáró csere esetén komplett beépítést is kérhet tőlünk, visszaállítjuk az “eredeti” állapotot, a bontásból származó régi ablakot és törmeléket elvisszük, az előírásoknak megfelelően kezeljük.

 

Tanácsra, segítségre  van szüksége? Kérdés esetén keressen minket az alábbi telefonszámon:

Debrecenben ingyen helyszíni felmérést végzünk, hívjon most!
A környező településeken megbeszélés tárgyát képezi. Az kiszállási díj függ a várható rendelés nagyságától is. Amennyiben nálunk rendeli meg a műanyag nyílászáróit, akkor a kiszállási díjat jóváírjuk a végösszegben.