Ablak Debrecen

Műanyag ablak Debrecenben, ha Ön számára a műanyagból készült ablak a jó/jobb választás:  

  • megbízható alapanyagok használata,
  • szakértők a gyártásban,
  • precízek a beépítésben,

– ez jellemzi a Centrum Ablak Kft-t Debrecenben.

 

Centrum Ablak Debrecen

 

Cégünk, a Centrum Ablak egyedi méretekben gyárt minőségi műanyag nyílászárókat – versenyképes árakon – Debrecenben.

Készítünk:

Forgalmazunk:

A terméknevekre kattintva (fentebb) tudhat meg többet a nyílászárók paramétereiről.

Közel egy évtizedes tapasztalattal a  készítünk műanyag nyílászárókat, melyeket igény szerint be is építünk Debrecenben és környékén, hogy Önnek a legkényelmesebb szolgáltatást nyújtsuk.

Az ár/érték arányok, illetve a műanyag nyílászárók technológiájának nagymértékű fejlődése miatt a műanyag ablakok és műanyag bejárati ajtók gyártása mellett tettük le a voksunkat.

Így Önnek is minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani:  Spectrum Prémium (70 mm) és Spectrum Prestige (86mm) profilokból gyártunk műanyag ablakot Debrecenben.

A gyártói előírások “szentek” számunkra:

Betartjuk a gyári technológiai előírásokat, ott csavarozunk, és rögzítünk, ahol kell, nem marad ki egy csavar sem a idő és alapanyag spórolás miatt

Csak gyári alapanyagok és alkatrészeket építünk be. Nincs utángyártott alkatrész. A múltban sok helyre jártunk szervizelni más cég abalkait is, és többnyire a silány utángyártott minőséggel és a kispórolt anyagokkal volt a probléma.

 

Nem mi készítjük a legolcsóbb műanyag ablakot Debrecenben, de hosszú távra tervezve, nyugodt szívvel vállalunk 10 év garanciát. Van egy szint, ami alatt nem lehet jó minőségű és megbízható nyílászárókat gyártani, mert nem fedezi az alapanyag és beépítési költségeket. Nekünk az az érdekünk, hogy olyan ablakot készítsünk, amivel Ön évek múltán is elégedett lesz, ezért minket fog felkérni a következő otthona nyílászáró cseréjéhez is, és a szomszédainak is minket fog ajánlani.

 

Ablak Debrecenben + egy kézben minden, ami kell egy nyílászáróhoz

Redőnyökkel és szúnyoghálóval is állunk az Ön szolgálatára, hogy egy helyen, egy kézből tudjon komplett nyílászáró beépítést rendelni.

Nyílászáró csere esetén komplett beépítést is kérhet tőlünk, visszaállítjuk az “eredeti” állapotot, a bontásból származó régi ablakot és törmeléket elvisszük, az előírásoknak megfelelően kezeljük.

Tanácsra, segítségre  van szüksége? Kérdés esetén keressen minket az alábbi telefonszámon:

Debrecenben ingyen helyszíni felmérést végzünk, hívjon most!
A környező településeken megbeszélés tárgyát képezi. Az kiszállási díj függ a várható rendelés nagyságától is. Amennyiben nálunk rendeli meg a műanyag nyílászáróit, akkor a kiszállási díjat jóváírjuk a végösszegben.