Műanyag bejárati ajtók

Az otthonunk legmeghatározóbb külső nyílászárója a bejárati ajtó. Éppen ezért nagy hangsúly fektetünk a kiválasztására.

Az általunk készített műanyag bejárati ajtók egyaránt hő és hangszigeteltek és védelmet nyújtanak az illetéktelen behatolók ellen.

Önnek csupán azt kell eldönteni, milyen legyen az otthona bejárati ajtaja:

 • Modern vagy klasszikus megjelenés?
 • Tele ajtó vagy „ablakos”?
 • Az üveg íves, szögletes, domború legyen? Netán sima vagy díszes?
 • Fa bejárati ajtóhoz hasonlatos megjelenést szeretne, színezett műanyag ajtóban vagy fehér színű bejárati ajtóban gondolkodik?

Doors panelek segítségével elkészítjük az Ön által kiválasztott műanyag bejárati ajtó típust. Ha tanácstalan, melyik ajtó mutatna a legjobban a házában vagy a lakásában, akkor javaslatot teszünk – szakmai tapasztalatunk alapján – a legjobban passzoló típusra, típusokra. A végső döntés minden esetben az Öné.

Ingyenes tanácsadásért és helyszíni felmérésért* hívjon minket az alábbi telefonszámon:

H-P: 8.00 – 18.00 és Szo: 8.00 – 12.00 között

*Debrecenben ingyenes a helyszíni felmérés, a környező településeken megbeszélés tárgyát képezi. Az kiszállási díj függ a várható rendelés nagyságától is. Amennyiben nálunk rendeli meg a műanyag nyílászáróit, akkor a kiszállási díjat jóváírjuk a végösszegben.

Tekintse meg bejárati ajtó katalógusunkat itt.

Az itt található panel típusok, üveg betétek különböző összeállításával elkészítheti az önnek legjobban tetsző bejárati ajtót.

Fehér színű ajtóinkon túl, kínálatunkban megtalálja a faerezetes, az alumínium hatású és a prégelt felülettel készülő bejárati ajtókat is, valamint a RAL színskála alapján is választhat az otthonához harmonizáló színeket.

Egy kis ízelítő a műanyag ajtó panel katalógusból:

Symphony – 13.o

symphony 2022 bejárati ajtó, biztonsági ajtó, Door panels

Aldrin – 2.o

Aldrin 2022 bejárati ajtó, biztonsági ajtó, Door panels

Gemini- 12.o

Gemini 2022 bejárati ajtó, biztonsági ajtó

French – 14.o

French 2022 bejárati ajtó, biztonsági ajtó Door panels

Mi az ami első pillanatra nem látszik egy bejárati ajtónál?

Megoldások, amelyek a mindennapok használata során megerősítik, hogy jól döntött:

 • Vasalat és zárszerkezet: 5 ponton záródó zár, biztonsági cilinder betéttel. Extraként kérhető pótzárral is, ekkor duplazáras megoldás nyújt extra védelmet az otthonának.
 • Légkamrák és merevítés: 6 légkamrás Spectrum profilból készül az ajtó keret, mely az Ön által kiválasztott Door Panels-t foglalja keretbe.
  A Spectrum profilhoz a hozzá gyártott horgonyzott zártszelvényt használjuk merevítésnek, mert ez erősebb, mint az alu merevítés. Ezt kiegészítjük még egy plusz sarok merevítéssel is, a masszív formatartásért.
 • Küszöb: ebben az esetben is figyelünk a hőhidak elkerülésére, alu küszöböt építünk be, mely tartalmaz belül egy műanyag sávot – hogy ne keletkezzen hőhíd – így nem jelenik meg a lecsapódó pára a bejárati ajtó aljánál. Az alu köszöbök magassága 2 cm.
 • Nyitási irány: befelé vagy kifelé egyaránt nyílhat, a bejárati ajtó elhelyezkedésétől, az épület adottságaitól függ.
 • Oldalpanel: ennek segítségével lehetősége van több fényt, vagy nagyobb bútorokat is beengedni az otthonába. A bútorok  esetében ez csak akkor működik, ha ezt a panelt is nyíló részként kéri. Ha csak a fényt szeretné beengedni, vagy a kiválasztott panelt duplán megjeleníteni, akkor elég, ha a fix oldalpanel mellett dönt.