Műanyag ablakpárkány

Műanyag ablakpárkány, könyöklő elsősorban műanyag ablakokhoz Debrecenben és környékén

A műanyag ablakpárkány az ablak külső és belső oldalán is egyaránt használatos párkány. A belső oldalon található ablakpárkányt gyakran hívjuk könyöklőnek is.

Külső ablakpárkányok az esztétikumon túl vízelvezetési funkcióval is rendelkeznek. Fontos a beépítés során a megfelelő lejtést megadni.

Sokan tévesen úgy gondolják, egy fehér színű, műanyagablakhoz csak a hozzá gyártott műanyag ablakpárkány tehető. Ez nem így van! Egy kellemes formavezetésű fehér ablakhoz nagyon sokféle ablakpárkány illeszthető, melynek anyagát, formáját a lakás berendezése, stílusa határoz meg.

Leggyakrabban az alu vagy a műanyag ablakpárkányok, könyöklők mellett döntenek.  A műanyag párkányok vagyis a belső oldali könyöklők esetében választhatunk színeset is. Kívülre nem ajánljuk a színes párkányt műanyagból, mivel nem időjárás álló. Az aluból készült párkányok egyaránt színezhetők bel és kültérre is.

Ezeken felül, kívül és belül egyaránt használhat gránit, márvány, műkő, fa (megfelelő felületkezeléssel) készült párkányokat. Forma és stílus választás tekintetében pedig legyen merész, a végeredményben nem fog csalódni.

Ingyenes tanácsadásért és helyszíni felmérésért* hívjon minket az alábbi telefonszámon:

H-P: 8.00 – 18.00 és Szo: 8.00 – 12.00 között

*Debrecenben ingyenes a helyszíni felmérés, a környező településeken megbeszélés tárgyát képezi. Az kiszállási díj függ a várható rendelés nagyságától is. Amennyiben nálunk rendeli meg a műanyag nyílászáróit, akkor a kiszállási díjat jóváírjuk a végösszegben.