Beltéri ajtó forgalmazása és beépítése Debrecenben és környékén

Beltéri ajtóból általában sok darabra van szükségünk – majd annyi szükséges belőle, ahány ablaka van – és a otthona belső terének meghatározó eleme.

Az Ön elképzelésén múlik, hogy a környezetébe belesimuló ajtókat választ, vagy elütő belső nyílászáróval teszi még karakteresebbé a látványt. A látványon túl nagy szerepe van a beltéri ajtóknak a hang és egy kicsit a hőszigeletésben is.

Ezt anyagukkal illetve a megfelelő helyen elhelyezett tömítésekkel lehet elérni.
A tömítésnek, szigetelésnek nem csak a hangszigetelésben van szerepe, hanem védi az ajtót a huzat és gyerkőc okozta becsapódásoktól is.

Beltéri ajtó dizájn és típusok

Dekor fóliás beltéri ajtók: dekor – HDF fóliás bevonatot takar. Ezzel az eljárással a fa ajtókra nagyban hasonlító beltéri ajtókat kapunk, melyek ára, jóval kedvezőbb a fából készült társaikhoz képest.

CPL beltéri ajtók: az előző HDF fólia helyett itt egy 4mm-es laminált borítás kerül az ajtó testre, ami már egy erősebb, karcállóbb felületet eredményez.

Kilincs: ez esetben is lehetősége van kiválasztani milyen stílust szeretne: modern, klasszikus, antikolt. Típusa szerint pedig siltes (egyben zár) vagy rozettás (külön a kilincs és a kulcslyuk takaró) megoldások közül választhat.

Üveg: beltéri ajtók esetében is széles választék áll rendelkezésre üveg betétekből.

Tömítés: rugalmas gumitömítések az ajtók színéhez legjobban illeszkedve kérhető fehér, bézs, vörösbarna, sötétbarna színekben.

Extra: ha műszaki előírások miatt szükség van szellőzőre, azt jelezze felénk a felméréskor.

Beépítés: az ajtók kétféle tokkal szerelhetők be. Egyrészt az utólag beépíthető átfogó tokkal – a tok a falvastagsággal megegyező szélességű –
valamint a hagyományos gerébtokos megoldás is szóba jöhet. Ez utóbbi rugalmasabb beépítési lehetőséget enged, amikor egy átfogó tokos megoldás technikailag nem kivitelezhető.

Ingyenes tanácsadásért és helyszíni felmérésért* hívjon minket az alábbi telefonszámon:

+36(50)1384571

H-P: 8.00 – 18.00 és Szo: 8.00 – 12.00 között

*Debrecenben ingyenes a helyszíni felmérés, a környező településeken megbeszélés tárgyát képezi. Az kiszállási díj függ a várható rendelés nagyságától is. Amennyiben nálunk rendeli meg a műanyag nyílászáróit, akkor a kiszállási díjat jóváírjuk a végösszegben.